OlofssonTina

28 september

Allmänt Permalink0
I helgen så har det varit lugnt, har varit med sofia och sabbe, sen har jag tränat, jobbat och spelat match.
Spelade mot Jönköping igår, det blev 2-1, och jag gjorde inte min livs match direkt, sen spelade vi på 3 kedjor som jag inte tycker om, okej om man gör det i början, men inte i slutet. Visst, vi gick ner på 2 kedjor när det var 10 minuter kvar, men det skulle gjorts tidigare.
Har precis redovisat min "hemlighet" på dramat, och kan ju säga som så att det blev en starkare reaktion än vad jag tänkte mig, haha, satt typ och storbölade. Berättade om att jag egentligen hade haft en syster som dog, på grund av en sak som jag gjorde. Fast det inte var sant levde jag mig in så mycket i berättelsen att jag började gråta. Ganska häftig känsla faktiskt.
Ikväll blir det träning, blir inte så mkt mer än så för den varar i 3 timmar, men sen börjar jag inte förrän 12.45 imorgon så kan vara uppe lite längre :)

18 september

Allmänt Permalink0

Har precis avslutat ett matteprov i Matte c. Kändes inte alls bra, men som tur är är det inte så stort prov.
Ikväll ska jag jobba 16.30-21.30, sen blir det kanske till att va med sabbe, annars blir det väl slappa framför tv:n själv ;P
Imorgon är dagen som jag väntat på nu i x antal månader ! :) det är seriepremiär mot södradal :)
Läste deras sammanställning över lagen i div 1 södra precis och där hade dom skrivit att man skulle hålla koll på mig, carro & anna. Tråkigt att jag och anna kommer spela i samma kedja imorgon då, neej! :)
Efter matchen vankas det lagfest hemma hos Carro. vi ska träffas där, sen bär det av till capri för att äta en bit mat, sen hem till carro igen :) kommer bli nice :)

14 september

Allmänt Permalink1

Denna helgen har bestått av inte så mkt mer än jobb. I fredags jobbade jag på åsbytorp 16.30-21.30, i lördags jobbade jag på tunneberga 15-21.30 och igår jobbade jag också mellan 12-17.30. Helt sjukt vad det var mycket på jobbet igår, var fullt i typ 4 timmar i sträck, kändes som att jag bara sprang och sprang :P
Denna veckan händer förhoppningsvis mycket roligt :)
- Linda kanske får barn (?) :)
- Kanske händer en rolig sak för mig... ;)
- SERIEPREMIÄR mot södradal hemma på lördag 14.00 be there!
- Lagfest på lördag som avslutas med utgång! :)

Till top