OlofssonTina

30 augusti

Allmänt Permalink0
Hela helgen har anna varit här och det har varit skit nice :)
I fredags spelade vi match mot p15, förlorade med 5-6, men känns ändå inte som en förlust. Fick lira med anna, viktigt viktigt ;)
Efter matchen stack vi hem här och hade mys med my :)
Igår så vaknade jag och anna med tuppen, elr jag gjorde det ;P. Sen stack vi in till stan en liten runda innan vi skulle till väla med my. Filippa och hennes bror hängde också med :)
Jag köpte 1 par skor och 3 klänningar :) niice.
Efter väla åkte vi hem till mig och gjorde vid oss, efter ett tag kom my, så beställde vi mat från pizzabox så dom körde hit den, lyxigt
Sen var vi igång, tog taxi till bahnhof där vi spenderade hela kvällen :) det var rikigt roligt, särskilt annas undersökning " Hej, jag och min kompis gör en undersökning om hur många singlar här är i detta rum.. Är du singel? :)" noot okej ;)
Sen blev det lindéns och sen taxi hem till mig :P anna sov här inatt också. =)
Idag har jag jobbat 12-18. Var iiinte sugen på det innan jag kom dit, men sen när jag väl var där så var det väl okej, men fan inte roligt när man är trött :P
Ikväll så kollar jag bara tv, för imorgon är det tillbaka till verkligheten igen

26 augusti

Allmänt Permalink1
Känns skönt att vakna med beep-test imorse (?!) nej, inte direkt.. Men jag tog inte ut mig helt direkt. Efter beep var det 2 stycken spänstävningar.
Idag ska jag klippa mig :) madde ska göra det, får se vad hon går för ;) men ska bara klippa toppar och uppklippt, det traditionella ;P
Ikväll vet jag inte vad det blir, träffade dennis på stan och han tyckte jag skulle komma ner till hallen och kolla när h2 har träningsmatch, men får se, tv:n och vattenmelonen kallar också (a)
På fredag är det träningsmatch mot p15 sen kommer anna och sover hos mig :) för på lördag ska jag, anna och my ha en liten mysdag som avslutas med utgång :)

22 augusti

Allmänt Permalink0
Då var det dags för teambuiling idag. Har samling 13, sen får vi se vart det bär, någonstans i en skog känns det som att vi kommer vara :P
Igår så lagade jag middag till tim, blev bara jag och han. Sen efter ett tag kom Markus, och sen kom Max och Padde också, vi kollade film, sen vid 23-24 stack dom hem och då sov jag hos tim. Sen åkte jag med tim hem vid 5.30, han skulle upp och jobba och jag skull ner i bilen och hämta luftmadrassen, och då kunde jag lika bra sticka hem.
Men men, är hemma igen vid 13 imorgon :)
Till top