OlofssonTina

27 juli

Allmänt Permalink1
I helgen var det Gunnars 20-års fest :) Åkte dit med linda, håkan, dennis och emma :) Var skittrevligt och roligt där :) men dock skulle jag börja jobba kl 7 igår så blev inte att jag drack så mycket. Här är en bild på top-model Anna ;)  <3

Idag är jag ledig, och det är underbart skönt :) Jobbar kväll imorgon, sen är jag ledig ända fram till torsdag :) men kommer antagligen jobba hela helgen sen, så hade hellre jobbat nu veckan så man hade kunnat vara ledig då, men så är inte fallet..

22 juli

Allmänt Permalink0
Idag har jag jobbat mellan 7-14.45. tim slutade inte förrän 16 och jag skulle åka hem med honom så jag gick hem till sarah så länge och kollade lite tv och chillade. Sen vid 16 kom tim, så vi körde hem och jag lagade mat medans tim gick ut med killer. Sen klippte jag hans hår, det blev väl okej, men en kräsen kund, haha ;)
Ikväll händer inte så mkt, blir väl bara till att kolla tv eller nått, inte det roligaste vädret ute precis ..

21 juli

Allmänt Permalink0
Idag har jag varit på väla med Sarah, blev ganska mycket shoppat ..
- Joggingskor
- Jobbeskor
- Bikini
- Kort jacka
- Nya vanliga vita skor, som jag redan har, men som blivit slitna
- Ett armband
- 2 Ljuslyktor
- shorts
- 1 t-shirt

Så det blev en hel del, tur att det mesta var på rea ;D
Ikväll blir det träning, med mer tester. Igår hade vi beep-test som jag inte var direkt sugen på.. Men jag gjorde så gott jag kunde iaf, var sjukt trött efter jobbet så får vara nöjd med mitt resultat.
Till top