OlofssonTina

28 februari

Permalink0
Igår var jag barnvakt åt lille Wilgot vars föräldrar gifte sig igår. Gick smärtfritt med tanke på att han endast är 10 månader. Dock missade jag vår match i Tygelsjö då jag inte hittade någon avlastning som kunde ta honom medans jag var iväg. Anna kom en runda också, älskade vän.
Idag var jag och mamma en runda på Ikea, Mio och Stadium.

Fick köpt en ram, nya löparskor m.m.


Så nu ska dessa tavlor upp på väggen.

26 februari

Permalink0
Jahapp, då har man numera glasögon. 

Jäklar vilken skillnad det är på hur bra jag ser nu, haha.. på tiden att jag fick det!Linus fick även besked på sitt knä idag. Främre korsband av, ledband av samt en blödning bak i knäet.. hujeda mig..Kvällsmat och mys hos mor och far i förrgår.

Fina vovvar.

24 februari

Permalink0
Ingen rolig dag för Linus igår.. på matchen på kvällen hamnar han fel i en närkamp och drar knäet ur led.. ambulans kom på plats men kunde inte få rätt det så de fick åka in med honom till akuten i Helsingborg..Blev en lång natt för mig, kom inte hem förrän halv tre.


Körde inom Helsingborg idag med för att hälsa på honom. Fortfarande ingen magnetröntgen. Dock har en av läkarna sagt att flisan som har synts på vanlig skelettröntgen brukar vara ett tecken på att korsbandet är av.. så vi håller tummarna för att det inte stämmer..

Förhoppningsvis så får han en magnetröntgen imorgon..

Till top