OlofssonTina

30 juni

Allmänt Permalink0
Idag & igår har jag jobbat på tunneberga, har varit ganska sega dagar. Har bara jobbat 12-15.30, så det känns nästan inte lönt att jobba. Men imorgon och på torsdag ska jag jobba på åsbytorp och då ska jag jobba mellan 7-16 så blir lite mer timmar =)
Har även körlektion imorgon 7.15-8.15 så börjar inte jobba förrän 9, men det ska nog gå bra ändå :)

28 juni

Allmänt Permalink1
Igår var det 18-års fest för julia & Emma. Jag, Sofia & Madde var "Mean girls", det kom vi på typ i sista minuten bland mycket velande. Fanns många snygga karaktärer ;)
Jag och sabbe "went wild" på festen, haha, mer om det får ni inte veta ;P
Idag har jag bara varit på stranden med mamma, träffade anna, sofie, therese, markus och tim där så la mig med dom istället :)
Känner mig hyffsat varm nu om man säger som så.
Nästa vecka ser ut så här:

Måndag: Jobb 12-16, träning
Tisdag: Jobb 12-16, träning
Onsdag: träning
Torsdag: Träning
Fredag: Jobb 16-?
Lördag: Jobb 12-?
Söndag: Jobb 12-18

  Jag får även träffa min mosters nya valp som hon får på lördagmorgon då jag ska sova där fre-sön eftersom det inte är lönt att komma hem om emellan, och den kommer vara så sjukt sööt :)


ciiaooo

27 juni

Allmänt Permalink0
Trevlig dag igår. Jobbade mellan 12-16, sjuukt mkt att göra, folket stod till och med och köade i dörren. Sen på kvällen så kollade jag fotboll med My, sen gick vi till tres och åt där. Jag åt enchiladas med tigerräkor, men glömde ta bort den röda såsen som är staark! Fick tårar i ögonen så starkt det var, haha. Satt på tres till 22.30 typ sen gick vi till telegrafens uteservering och satt och drack lite cider. Efter ett tag kom mamma, pappa, micke och jenny också. Men jag och my gick hem runt 12 ngn gång.
Idag kanske det blir stranden med my, filly och urre. Får se vad vädret tillåter oss att göra, blåser ganska mkt för tillfället så är inte jättesugen på det, känns som att det hade varit skönare att sola hemma..
Sen ikväll blir det 18-års fest för emma & julia, kommer nog bli roligt =)

Imorgon hängs äntligen min nya tv upp :) yeeeey
Till top