OlofssonTina

30 oktober

Allmänt Permalink2
Vaknade redan vid 8 imorse, var faktiskt skönt att vakna tidigt för hann med ganska mkt.
Hade sysslor att göra som mamma och pappa bett mig om, skulle göra vid på toaletterna sen gjorde jag vid i köket. Pappa ska fira sig här imorgon, vilken otur jag har som inte kan vara med (a)
Iaf, efter jag hade gjort vid lite så satte jag mig och började på mitt ULS arbete. Tar sjukt lång tid att skriva, för där är ganska mkt att läsa innan man skriva ngt.
Sen vid 11 gick jag in till linda & Hilma och gav Hilma lite presenter från D1 :)
Hon blev så glad så (a)
Sen matade jag Hilma, och som tack för hjälpen fick jag lite kräk på axeln/i håret, haha. Men det får man ta, om man kanske ska bli gudmor :):)

Ikväll blir det nog till att vara med sabbe och sofia, annars får se vi vad som händer :)

29 oktober

Allmänt Permalink0
Spelade match igår mot Warberg, och det gick inte så värst bra..
Blev en förlust med 5-4. Men fick dock göra ett mål, tunnel dessutom, inte var dag precis, haha.
Vet inte vad det var som gjorde så vi förlorade. Kändes som att vi var ett steg efter hela tiden och dom vann bollarna. Sen blev inte inte bättre att dom kvitterade hela tiden varje gång man gjorde mål.
Men men, får ta och vinna mot stanstad nästa hemmamatch!

Har varit och lunchat med sarah idag :) blev kina, sen gick vi en runda i stan också :) var roligt att träffa henne igen, var ett tag sen..
men hon är ganska yr, haha, hon köpte en pumpa också la dom den i en påse. sen när vi satt och väntade på hennes systrar så börjar hon kolla på pumpan så rätt vad det är hör man bara "ååhh neeej", då trodde hon att det var hål i påsen, sen när hon tar ut pumpan från påsen visar det sig att det var det inget hål i påsen, det var bara det vanliga som man måste ha för att kunna stoppa i saker i påsen, haha ;) säger då det ... ;)

Ikväll blir det träning, ska även få min dräkt som jag antagligen ska ha på lördag, haha, kommer bli sjukt fräck ;)

27 oktober

Allmänt Permalink1
Idag har jag jobbat 7-16 :)
Skönt att jobba en sån dag för blir inte lika stressigt som att jobba mindre timmar, för när man jobbar 7-16 hinner man sitta och prata med dom gamla och ta det lugnt:)
Ikväll så ska jag inte göra så mkt, är träningsfri så blir till att ta det lugnt, kanske sticker till maxi och köper lite godis sen (a)
Imorgon är jag ledig, sen är det match på kvällen mot warberg kl 19, åker redan vid 15, och lär vara hemma sent, så det är lite segt, men hoppas det kommer gå bättre än i söndags iaf..

Torsdag blir det antagligen till att luncha med sarah :) var sjukt längesen jag träffade henne ;S.. not goot
Vi ska nog käka kina , gottgottigottgott

På fredag blir det till att ta det lugnt eftersom jag ska lira sm på lördag med dj18:)
Och på lördagkväll är det utgång som gäller!:)
Till top