OlofssonTina

31 maj

Allmänt Permalink0

Får väl börja med att säga grattis på morsdag till mamma. Hon fick en turkos runika av mig & Tim innan idag som är skitfin. Köpte den på mq i fredags :)

Bröllopet igår var hur trevligt och roligt som helst :)
Dagen började med kyrka 15.30 där jag grät som ett barn. Tårarna bara forsa ner när jag satt i kyrkan och kollade på Pierre & Louise, och ja, jag vet vad du tänker sabbe, haha.
Efter kyrkan så åkte vi till Heagård som ligger mellan munka och Ängelholm där alla minglade i trädgården och gick en tipsrunda om Louise & Pierre. Sen efter ett tag så kom brudparet och då var det dags för lite foto igen, sen gick alla in för att sätta sig.
Jag fick Daniel Ljunggren som min bordsherre. Fler personer jag hade runt om mig var Emil, Emma ring & Peter Andersson. Jättegod mat var det också :)
Förrätt:
Färsfylld kycklingklubba med avokado och cumquatsallad
Varmrätt:
Kalvtournedo med rödvinssås, sötpotatis créme, coleslaw & stekt färskpotatis
Efterrätt:
Jordgubbsmousse toppad med färska bär och vit choklad

Sen eter maten var det lite bröllopstårta och kaffe. Och till slut var det dans.
Citat Håkan Liedberg för några timmar sen "Tina du var fan dansgolvs-slampan igår" haha. Något fel med att jag tycker det är roligt att dansa? ;)
Idag har jag inte mått bra, fy fan säger jag bara. Har legat i sängen hela dagen typ. Men det var värt det ;P

Här är en bild på mig & Marie efter kyrkan igår.

29 maj

Allmänt Permalink0
Ganska okej dag idag, hade matte och geografi sen körlektion. Gick väl hyffsat bra, nästa gång ska jag köra 1 timmes statskörning :P
Ikväll ska jag käka räkor med mamma :) sen efter det kommer sabbe hit som också käkat räkor ;P får se vad vi hittar på.
Imorgon är det bröllop och jag längtar :) ska bli jättemysigt. Får bara inte börja gråta när någon håller tal. Har en tendens att göra det om personen själv börjar gråta, haha.

28 maj

Allmänt Permalink0
Imorse brottades vi på ibg, det var faktiskt ganska roligt. Svettigt om inget annat! Vi gjorde olika övningar under hela passet. Först kändes det inte så jättejobbigt, men sen efter träningen var man helt matt i hela kroppen.
Sen efter det kollade vi bara film " Flamman & Citronen ", ganska tråkig film om andra världskriget.
Efter skolan gick jag lite i stan och kollade, träffade på lovisa så jag och hon kikade lite i affärer.
Inatt kommer mamma och pappa hem, ska bli både roligt och lite mindre roligt. Ska självklart bli skönt att se dom, men sen är det också skönt att vara själv hemma.
Imorgon är det skola, har även körlektion kl 11. Faktiskt lite nervöst då jag inte har kunnat övningsköra något här hemma eftersom mamma och pappa varit i Kreta, men det kommer säkert gå bra :)
Sen på kvällen ska jag vara med sexxyy-sääburb

På lördag är det bröllop som gäller, ska bli roligt att se dom gifta sig :)
Till top