OlofssonTina

29 april

Allmänt Permalink0
Fyy, man får inte göra ett så hemskt program som Grey´s anatomy! Mina tårar bara rinner och rinner, jag var tvungen att gå till toaletten och torka, och då är det inte okej! :P

Var på gymmet innan idag, svettigt värre i denna värmen, men skönt var det :)

Imorgon är det valborg, och det ska firas med my :) vi ska grilla eller något sånt trevligt, och sen blir det utgång :)

29 april

Allmänt Permalink0
Igår hände det inte så mkt, hade nationella i engelska som kändes sådär, sen cyklade jag hem. Köpte även en ny mobil eftersom luckan på min andra bröts i lördags. Sen var det matte och efter det så stack jag hem och la mig ett litet tag i solen, men kan dockl inte ligga länge då jag blir så rastlös.
På kvällen var det möte för damlagen, dock frivilligt för oss i D1, men gick ändå dit för att höra hur det blir för dom andra lagen nästa säsong. Men allt var nästan bara negativt där så inte så roligt att vara där. Efter det så stack jag hem för jag skulle övningsköra med pappa (för första gången). Gick skitbra i början, men sen i slutet då jag skulle tanka gick det skitdåligt, jävligt störigt var det..
Idag så slutar vi klockan 11 (!) wiihoo. Ska lägga mig i solen direkt när jag kommer hem, är i stort behov av lite färg! :)

27 april

Allmänt Permalink0
Ganska skön helg, i fredags gick jag, my och anna till telegrafensuteservering och sen gick vi och bowlade :) dock förlorade jag typ allt! haha, 80 poäng under anna och my typ :P aldrig varit duktig på bowling. Sen gick vi hem till my och var där ett tag, och efter det gick jag till torstens där sarah var med en massa kompisar.
lördag och söndag jobbade jag, så har inte hänt så mkt.
Till top