OlofssonTina

31 december

Allmänt Permalink0
Har lagt in bilderna som jag tagit med min nya kamera :) här är från julafton, annandag jul och 30/12

Tim ville tvunget vara den första som jag tog bild påEmil & Marie :)Pappa spelar wii som han och mamma fick i julklapp av oss barnspelet "absolut överens" som mamma och pappa fick i julklappMamma, morfar & mormor annandag jul:)Farmor & Olle :)Linda & Hilma :)

31 december

Allmänt Permalink0
Vilket bra avslut på det nya året..
Igår efter träningen skulle vi kolla på d2 när dom spelade mot södradal. Men jag stannade bara första perioden för kände mig konstig. Och när jag väl kom hem dröjde det inte läge förrän jag började kräka och fick besöka toan typ var femte minut... :S
Inget roligt, har knappt sovit något inatt heller.
Denna dagen har bestått av sängen och tv:n. Och den lär avslutas med det också. Får se om jag orkar hålla mig uppe till raketerna.
Förhoppsningsvis har jag frisknat till till imorgon så man kan vara människa igen ;P och man kan vara frisk till på lördag då jag ska kolla bio med anna och sen kanske ha spel-kväll med carro och anna :)

30 december

Allmänt Permalink0
Usch vad jag jobbar ;P
Känns som att det enda jag gör är jobbar och sover för tillfället . Men pengar, det blir det

Idag har jag jobbat 7-16, var ganska mycket på jobbet både idag och igår, får hoppas jag inte blir sjuk bara för det går vinterkräksjuka bland utefolket :s
Ikväll ska vi träna 18.30-19.30, sen ska vi kolla Div.2- Södrdal :) får se hur länge jag stannar, hade behövt komma hem och vila lite också så man slipper vara trött imorgon på sin lediga dag.

Imorgon blir det till att åka till vejbystrand för att fira nyår med My & tjärna, det är typ dom jag kommer känna ;P vi ska vara hemma hos tjärnas föräldrar, så får se vilket folk där blir :)
Till top